Kom het mooie Spanje ontdekken, een levendig land met een ruime diverse cultuur.

Spanje heeft eindeloze witte zandstranden en een rustige zee, ideaal voor veilig zwemmen en watersporten. Spanje wordt gevormd door talrijke bergketens, waarvan bijna de helft van het grondgebied, evenals grote delen van het parken en dennenbossen bestaan. Spanje heeft een mild klimaat met meer dan 300 dagen zon per jaar.

Spanje is een land met een zeer rijke cultuur, passionele en warme flamenco dansen, stierengevechten en populaire feesten met een grote traditie, waaronder religieuze processies, beurzen Sevillanas en carnaval.

Spanje is de geboorteplaats van Miguel de Cervantes, Antonio Gaudí, Montserrat Caballé, Salvador Dali, Pablo Picasso en vele andere bekende Spanjaarden, die hebben uitgeblonken in allerlei activiteiten, zoals politiek, cultuur, wetenschap, kunst en sport.

Spanje is een gastronomisch paradijs vanwege haar hoge kwaliteit en de diversiteit van haar producten, waarmee de gezonde mediterrane dieet is gemaakt: de zeevruchten en verse vis, hoge kwaliteit vlees, vleeswaren (ham, chorizo), groenten, kaas, fruit en wijn zijn slechts enkele van de lekkernijen die u kunt vinden.

Spanje heeft uitstekende wegen die verbinding maken over land, zee en lucht met zeer goede bereikbaarheid van hoofd steden van de wereld.

Ongetwijfeld, Spanje met zon, zee, stranden vormen een duidelijke optie om een huis of appartement te kopen en te laten genieten van de culturele evenementen en entertainment.

Kust

De Spaanse stranden weten hoe zich te onderscheiden van de rest. Spanje bezit va alle soorten kusten, omringd door gouden zanden, groene velden en stedelijke landschappen, Maar met marineblauw als een hoofdtroef. Laat je verleiden door de vele stranden van Spanje die bekroond zijn met de blauwe vlaggen die elk jaar uitgereikt worden door de Europese Federatie van Environmental Education.

+ Info

Sport

U zult de opwinding van alle sport beleven in Spanje. Je heb hier ongeveer 400 golfbanen waar u uw swing kan oefenen het hele jaar door, waarvan sommige zijn ontworpen door golf legendes zoals Severiano Ballesteros en Bernard Langer Het aangename Spaans klimaat en de goede kwaliteit van het water, bieden de ideale omstandigheden om, niet alleen te vertoeven in een mooie woning, maar ook te genieten van de talrijke watersporten zoals zeilen, duiken, enz. In de winter kun je genieten van de indrukwekkende skipistes. En dit is nog maar het begin

+ Info

Vrijetijd

Reizen met kinderen?We hebben parken gevuld met avontuur en attracties voor hen. Hou je van muziek? In de zomer kalender Spaanse en internationale festivals van alle clasen. Ben een liefhebber van de natuur? Spanje is het derde land met verklaard biosfeerreservaat door de UNESCO. Houd u van de nacht? in Spanje zijn er veel discotheken waar je kunt dansen tot het ochtendstond.
Spanje is een land met uitstekende wegen die verbinding maken over land, zee en in de lucht met de belangrijkste hoofdsteden van de wereld. .

+ Info